pabrik urang

20 taun pangalaman produksi

rojongan teknologi tinggi

Alus jasa saatos-jualan

proyék kami

Tentang Kami

Linyi kosta Chain Co., Ltd. diadegkeun dina 1998, ayana di ibukota logistik Linyi Kota, Propinsi Shandong, deukeut Qingdao Port. transportasi ka pisan merenah.

pabrik urang ngawanohkeun alat-alat produksi canggih tur Ngaronjatkeun prosés perlakuan for beungeut ranté, sahingga sangkan kualitas produk hadé tur rupa richer. salaku produsén ngarah tina ranté di propinsi Shandong, urang ilaharna ngahasilkeun ranté link baja biasa, ranté tensile tinggi, ranté stainless steel, knotted ranté sarta ranté sato. ngawengku leuwih 300 ukuran sarta spésifikasi, akur jeung paménta pasar differentf.

Kauntungan urang

Pabrik specializes di ngahasilkeun ranté galvanized, ranté baja g80, ranté sato, ranté stainless steel jeung saterusna, ngawengku 300 ukuran sarta spésifikasi.
Gaduh leuwih ti pangalaman 20yesrs.

WhatsApp Online Chat!