kita pabrik

20 taun pengalaman produksi

support teknologi dhuwur

Banget layanan sawise-sales

project kita

Babagan awake dhewe

Linyi Conway Chain Co., Ltd. didegaké ing taun 1998, dumunung ing ibukutha logistics Linyi City, Langkawi Shandong, near Qingdao Port. transportasi sanget trep.

kita pabrik Tepangaken peralatan produksi majeng lan Nambah proses perawatan kanggo lumahing chain, mangkono nggawe kualitas produk sing luwih apik lan macem-macem sugih. minangka produsen anjog saka rentengan ing provinsi Shandong, kita pemimpin gawé rentengan link baja biasa, rentengan tensile dhuwur, rentengan stainless steel, mawi simpul sanad lan rentengan kewan. panutup liwat 300 ukuran lan specifications, salaras kanggo dikarepake pasar differentf.

Advantage kita

Pabrik khusus kanggo produksi chain galvanized, chain baja g80, chain kewan, chain stainless steel lan ing, panutup 300 ukuran lan specifications.
Duwe luwih saka pengalaman 20yesrs.

Tampilan Online Chat!